Wolkers' fragmentenFamilie links
Links naar...Naar boven
Op deze pagina vindt u links naar websites van familieleden. Klik op de blauwe tekst en u gaat rechtstreeks naar de betreffende website.
Ook zijn er links naar de webdesigners die aan de site hebben meegewerkt. Hun portfolio kunt u op hun eigen website bewonderen.

Arno Wolkers – Inbtween new media developmentNaar boven
New media developer Arno Wolkers is één van de ontwikkelaars van deze site en eigenaar van Inbtween new media development; een jong en ambitieus bedrijf dat actief is in de wereld van internet, nieuwe media en drukwerk.
Door de brede expertise en een uitgebreid dienstenpakket ondersteunt Inbtween opdrachtgevers bij alle vormen van communicatie; van (database gestuurde) websites tot bedrijfspresentaties en huisstijlen. Inbtween denkt mee en heeft voor elk idee of elke wens een op maat gesneden oplossing.

Stefan Wolkers en het weerNaar boven
Vanaf zijn 4e is Stefan Wolkers al met het weer bezig. Het begon met het luisteren naar de radio. In de loop der jaren is hij daar meer over gaan lezen en heeft meegelopen bij verschillende weerinstituten. Verder geeft hij soms workshops op het basis- en voortgezet onderwijs!
Surf eens naar zijn website stefanweer voor prachtige weerfoto’s en actuele informatie.

Mik Wolkers visuals, 3D, graphic & webdesignNaar boven
Duckpix is een all-round studio van Mik Wolkers voor illustratie, 3D, beeldbewerking, graphic- en webdesign, motiongraphics, infographics in zowel stilstaand als bewegend beeld en visualisaties.
Duckpix is verder gespecialiseerd in character design in zowel 3D als 2D. Animaties en video behoren ook tot de mogelijkheden.

Mik Wolkers’ winkel in shirts en spul voor 2CV liefhebbersNaar boven
Deussjevoo is de winkel van Mik Wolkers voor allerlei leuk materiaal betrekking hebbend op de Eend, oftwel de 2CV van Citroën.

Linda Wolkers in ‘Moment’Naar boven
Erwin, Leslie, Suzanne en Linda Wolkers zijn vier vrienden met een gezamenlijke passie: zingen. Samen vormen zij ‘Moment’ en presenteren zich als gelegenheidszanger(essen).
Een doop, huwelijk en afscheid is een belangrijk moment in uw leven. ‘Moment’ kan hier een extra dimensie aan geven met muziek en live (meerstemmige) zang. Ze zijn te boeken voor ieder denkbare gelegenheid, bijvoorbeeld tijdens een diner of receptie. ‘Moment’ beschikt ook over een uitgebreid feestrepertoire.

Linda Wolkers’ webwinkel: Spijkerpatroon.nlNaar boven
Op zoek naar een creatieve eyecatcher in je woning? De originele spijkerpatronen van ATLJ Vormgeving geven jouw kale muur een geheel nieuwe look. Nu te verkrijgen in de nieuwe webwinkel Spijkerpatroon.nl van Linda Wolkers.
In de webwinkel vind je patronen voor verschillende spijkerteksten en –afbeeldingen. Je eigen naam of (kinder)tekening is ook mogelijk! ATLJ zet elke tekst of afbeelding om in een spijkerpatroon, in welk lettertype of formaat dan ook.

HEWO-ROZEN Heerhugowaard - milieuvriendelijk producerenNaar boven
Rozenkwekerij HEWO-ROZEN is gevestigd in Heerhugowaard.
Eigenaar: Hen Wolkers.
Onze doelstelling is zo milieuvriendelijk mogelijk rozen produceren.

De bedrijfsgrootte is 25.000 m2 kassen, verdeeld over drie afdelingen.
De rozen worden op substraat geteeld (steenwolmatten), vervolgens op de matten geplant, daarna wordt er een "druppelslang" bij gezet voor voeding en water. Het water en voeding wat de plant niet gebruikt wordt opgevangen, ontsmet en weer hergebruikt. Een rozenstruik gaat ongeveer 4 a 5 jaar mee.

We produceren ca. 4.500.000 stuks per jaar. Op ons bedrijf werken: 9 mensen fulltime, 9 mensen parttime en ca. 20 scholieren.

Ook biedt de website een aantal verzorgingstips over hoe u het beste rozen kunt behandelen.

Zangstudio Martine WolkersNaar boven
Sinds april 2005 is de zangstudio van Martine Wolkers officieel open. In de studio, die aan huis is gevestigd, geeft Martine o.a. privé- en groepszanglessen en muziektheorielessen. Alles over deze zanglessen en Martine's verdere muzikale bezigheden kun je lezen op de website www.martinewolkers.nl.

Linda Wolkers en Jeroen van Geel – ATLJ VormgevingNaar boven
ATLJ staat voor totale vormgeving: ontwerp, advies, interieur, exterieur, graphic en webdesign. Een uniek bedrijf omdat het zowel de inrichting van de babykamer als het ontwerp van het geboortekaartje op zich neemt, de inrichting van de winkel en de bouw van de website, de inrichting van het restaurant en het drukken van de menukaart.
Op de website komt je alles te weten over ATLJ Vormgeving van Linda Wolkers en Jeroen van Geel.

Annemarie Wolkers-Ven FotografieNaar boven
Of het nu gaat om trouwfoto´s, een portret of foto´s van uw bedrijf, belangrijk is dat u een bepalende stem heeft in het geheel. Fotograferen doe je samen, het is een wisselwerking. Annemarie Wolkers-Ven Fotografie in Enkhuizen kan – omdat ze klein zijn - goed inspelen op uw wensen.

Wolkers Schilderwerken Amsterdam - ambachtelijk bedrijfNaar boven
Wolkers Schilderwerken is een ambachtelijk schildersbedrijf dat al jaren lang gevestigd is in Amsterdam.
Het bedrijf is een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie is overgegaan.
Wolkers Schilderwerken heeft traditionele technieken hoog in het vaandel staan, maar schuwt niet om hedendaagse technologische technieken toe te passen om daarmee het meest duurzame resultaat te behalen.

Rob Wolkers industrial designNaar boven
In juni 2002 sloot Rob Wolkers zijn studie aan de Haagse Hogeschool als industrial designer af. Zijn afstudeeropdracht was de ontwikkeling van een 'speedski helmet' in samenwerking met Natural Speed Products - bouwers en winnaar van de Nuna Solar Car - en speedskiër/wetenschapper Harald van Mil. Kijk eens en geniet van de mooie industrial design portfolio van Rob.

Wolkers CollectionNaar boven
Wolkers Collection biedt een ruime verscheidenheid aan de mooiste foto’s en artworks. Wolkers Collection is ontstaan uit de samenwerking tussen de twee oprichters Eric & Annemarie Wolkers.

Tom Wolkers zanger/gitaristNaar boven
Tom Wolkers, zanger/gitarist, treedt op met een repertoire van eigen nummers. Hij schrijft zijn eigen nummers en brengt ze ten uitvoering. Zijn nummers hebben invloeden uit de blues, rock en funk muziek en variëren van swingende/groovy nummers tot kalmerende ballads. De teksten zijn Engelstalig en hebben vaak een ironische ondertoon. Wil je meer weten over Tom, surf dan naar www.tomwolkers.nl of naar www.myspace.com/tomwolkersmusic.

Gert-Jan WolkersNaar boven
Welkom op de door de stereofotografiefanaat Gert-Jan Wolkers.
beheerde website van www.3d-info.com. De site wordt continu actueel gehouden en uitgebreid. De site richt zich vooral op de Nederlandstalige bevolking en heeft als doel het verschaffen van informatie over stereofotografie in de meest brede zin des woords.

Wolkers & Co, fiduciaire vermogensbeheerdersNaar boven
Tot 2009 fungeerde Wolkers & Co, fidiciaire vermogensbeheerders, als aparte handelsnaam van de maatschap Masman Bosman. Per genoemde datum is Wolkers & Co opgegaan in Masman Bosman accountants en belastingadviseurs.

Gerrit en Ineke Wolkers bij SavoydancersNaar boven
De Savoydancers is een dansgroep, gespecialiseerd in het dansen van boogie-woogie en lindy-hop, en kunnen voor iedere geschikte gelegenheid een passende dansact neerzetten.
De Savoydancers dansen al verschillende jaren op feesten, partijen en overal waar zij uitgenodigd worden. Ook zijn ze graag te gast op particuliere feestjes, verjaardagen, bruiloften, jazzfestivals en bij evenementen. Ook in het buitenland treden ze met een zekere regelmaat op. Voor informatie en boekingen kun je via de website terecht bij Gerrit en Ineke Wolkers.

 © 2002-2018 Wolkers' fragmenten. Alle rechten voorbehouden.